Ønsker

Det finnes veldig mange fine måter å ønske seg ting på. Alle ønsker seg noe og det er helt menneskelig å ønske seg ting. Hva er det du ønsker deg? Noen ønsker seg store ting, mens andre ønsker seg små ting. Er man eldre ønsker man seg visse ting som man kanskje ikke ønsket seg når man var yngre. Noen sier også at de ikke ønsker seg ting, men det er nødvendigvis ikke helt riktig da vi alle ønsker oss noe selv om vi kanskje ikke sier det like lett.

Gaver

Det er veldig hyggelig at folk ønsker seg forskjellige ting fordi det gjør at vi andre kan gi gaver. Du kan selvfølgelig gi noen en presang uten at de har ønsket seg denne presangen, men det kan fort bli en presang som ikke blir satt pris på likeledes som andre presanger. Det er veldig smart og derfor forstå litt mer om hva forskjellige personer ønsker seg slik at du kan være med å oppfylle disse personene sine ønsker. Trenger du en gave eller forslag til en gave kan det være greit å lage en ønskebok.

Kjøp deg en vanlig bok som du liker å ta vare på. Denne boken kan ha forskjellige navn i seg og deretter kan du skrive ned ønskene du klarer å snappe opp om de forskjellige personene. Det kan være morsomme ønsker og det kan være mer seriøse ønsker. Er du en som glemmer fort kan det være greit å skrive ned dine egne ønsker også. Da kan du dra frem ønsker når du selv får spørsmål om hva du ønsker deg.

Del

Det hjelper for å kunne dele når du har noe som du kan dele. Er du en som liker å gi bort ting så er du en raus person. Det er ikke sikkert det lønner seg å være raus bare fordi du har lyst til å være en som gir. Du må passe på at du gir til personer som du liker og samtidig ikke utnytter din raushet. Hva som gjør seg på TV og hva som gjør seg på nett er ikke det man skal tenke på.

Det koster også å gi. Når du skal gi noe fint til en annen person, som din ektefelle, kan det være morsomt å gi noe mer en finansiering. Du trenger da ikke å gi en bil uten lån, men kanskje du har betalt en egenandel slik at personen får noen fint, men må betale litt. Det samme gjelder for en motorsykkel. Du kan gi noen en sykkel med et mc lån slik at du ikke ender opp med å ta hele regningen. Det kan bli litt vanskelig å gi en person noe med lån som de ikke vet om da de fort må signere for lånet selv. Du kan derfor hjelpe til med å ta lånet på deg eller andre nære om det er i familien.